maandag 16 september 2024

Hemeltijd 2024 - 2

 


Zaterdag 14-9-2024, de tweede dag van het weekend.

Een drukke dag wat conferentie betreft.
Vanmorgen op tijd uit bed, want we gaan lekker ontbijten met de groep. Heerlijk bijkletsen met bekenden en genieten van elkaar. OM tien uur begon het ochtend programma. Lekker aanbidden en daarna lunchen.

14:00 was de seminar. 
God in en om ons heen. We werden door de spreekster meegenomen op een reis door de tabernakel. Door het te vertellen en voor te stellen ervaarde je waar je was en hoe het er ongeveer uit moet hebben gezien. Ook werden we meegenomen over het tempelplein. Dit was een mooie seminar en heb ervan genoten en geleerd.

145:30 tot 17:30 was het tijd voor de workshops. Heb een workshop zangtechnieken gedaan. Heerlijk en leerzaam. Waar ik op mag letten met zingen en aan de hand van wat er werd uitgelegd hebben we oefeningen gedaan en een paar nummers gezongen met technieken.

Zes uur lekker een diner gekregen. Heerlijk en leuk zo met zijn allen.
Acht uur gingen we weer aanbidden tot tien uur en half elf de bonte tijd. Ook dit jaar niks ingestudeerd en gewoon op het laatste moment opgegeven. Samen met Reni en Elisa Hier zijn wij gezongen.
Ging lekker en ik merk aan mezelf als ik terugkijk op vorige jaren, beter word in zang.
Twaalf uur was het afgelopen.

Geen 1o1 tijd. Was moe en voelde niets om gebedsruimte in te gaan voor een op een met God. Het was goed en ben ontspannen.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten