woensdag 27 april 2022

Caravan vervangen (1)

Ons plekje gaat veranderen. Het weekend van 25 Maart konden we weer naar ons plekje op de camping. We hadden plannen om een andere caravan te kopen en zouden als we er waren gaan kijken bij een caravandealer in Zelhem. We hadden een caravan op het oog en deze hebben we ook gekocht. De planning zou zijn na onze zomervakantie om dan te vervangen, maar we hebben het naar voren geschoven. 
De oude zou nu 20 April weggehaald worden en de nieuwe 25 April geplaatst worden. IN ene keer heel veel haast dus. 
Ik ben twee weekenden achter elkaar naar de camping gereisd met de trein om de overkapping af te breken en het paasweekend zijn we voor het laatst in onze oude vertrouwde caravan geweest. Eerst naar het wonder van het kruis conferentie en de twee dagen daarna hebben we bomen verplaatst en al onze persoonlijke spullen in de schuur gezet. En toen was het afscheid nemen van onze oude vertrouwde caravan, waar we heel veel plezier en zegen van hebben gehad.
Hieronder foto's van het afbreken van de overkapping. En onze laatste foto van de caravan.

 
Een foto van vorig jaar. Deze foto is inspiratie geweest voor het schilderij van de caravan.

 
 
 
 
 
De vloer eruit halen. Het eerste weekend met de trein.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tweede weekend met de trein. De rest van de overkapping gesloopt.

En zo stond de caravan erbij toen we weg gingen. Afscheid en afsluiten van een mooie periode. Maar als we komende vrijdag weer gaan , dan staat er een nieuwe en beginnen we een nieuw hoofdstuk.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten