zondag 25 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 30


Zondag 25 Augustus 2024.

En dan zit de vakantie er weer op. Vier weken in de rust. Vier weken volop bezig in de bijbel. Vier weken in aanbidding. Vier weken de Heilige Geest mogen ervaren. Vier weken mooie dingen mogen zien, horen en voelen met wat er in de grote zaal gebeurde. Dit heeft indruk gemaakt.

Voor het eerst dat we vakantie hebben in het hoog seizoen. Van te voren was ik een beetje bang dat het te druk zou zijn en we geen rust zouden vinden, Maar volop rust gekregen.

De eerste week was ik alleen met de katten. Het was heerlijk weer dus kon het zwembad wat ik in de week voor de vakantie had gekocht kon opzetten. Van alles er nog bij gekocht en heerlijk genoten hiervan. 

Bijbel kunnen lezen, studie mogen doen. In de zaal van alles mee gemaakt. Persoonlijk. Mogen zien bij anderen. Vol verwondering op de zondag mogen zien dat jongeren verlegen bij hun ouders bleven en vrijdags bij het slotfeest allemaal voorin de zaal stonden met vrienden en vriendinnen. Kostbaar. Getuigenissen mogen horen van velen.

Deze vier weken zijn erg kostbaar geworden voor me. Niet veel buiten de camping geweest. Alleen voor boodschappen en in de laatste week veel meer van de camping af geweest. Met Mathilde om te midgetgolven, om te fietsen en wandelen met Roos en om uit eten te gaan.

En nu weer terug in Sliedrecht.
Echt de laatste dag. Nog even in de rust en kerkdiensten kijken.
In de middag F1 Zandvoort kijken en dan is het voorbij.
Maandag weer werken.

Ook hier kijk ik naar uit, Want ik heb nu fijn werk en daar ben ik dankbaar voor. Zou ik nu eindelijk de rust mogen krijgen waar ik naar uit kijk? Ik denk het wel. Deze vakantie was een voorproefje en nu mag ik genieten van wat de Heer voor mij en voor roos in petto heeft.
Ook op gebieden waar we zo naar verlangen.

Vandaag nog een rustdag. Kerkdienst gekeken en na de dienst verplicht naar de winkel. Vanmorgen gemerkt dat de koelkast het niet deed. Het lampje deed het wel, maar hij deed niet koelen. We vonden al een vreemd luchtje uit de koelkast komen gisteren bij thuiskomst. Ook het vriesgedeelte deed het niet en die lag nog vol met van alles. Hebben alles weg kunnen gooien. Twee vuilniszakken vol. Dus naar de winkel en gelukkig in Papendrecht de winkels open op zondag. Snel het hoognodige gehaald. Verder F1 gekeken en nog even van de vrije dag genoten.

Morgen weer aan het werk en daar heb ik nu wel zin in. Weer verdergaan waar ik gebleven was en weer een hoop leren. De verhalen van mijn collega's aanhoren, wat zij hebben meegemaakt en ook mijn verhaal vertellen. Heb er zin in. 

Psalm 37:4 
verlustig u in de Here;
dan zal Hij u geven de wensen van uw hart.



 

Aan de bergbeek (5)



Weer een stuk geschilderd. Dit heb ik nog tijdens de vakantie gedaan. Nu weer thuis en het schilderij is ook thuis. Kan ik hier van de winter mee aan de slag. Je kan al een beetje zien wat het moet worden. Je kan boomstammen zien en takken en verder een hoop tinten groen voor bladeren. IK beleef nu al een hoop plezier in dit schilderij.

zaterdag 24 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 29




Zaterdag 24 Augustus 2024.

Tijd om naar huis te gaan. Even onzekerheid over wanneer we naar huis zouden gaan. Gisteren na de dienst nog even bij de buren geweest en die vertelde dat familie Koudijs vanavond op de camping zouden zingen. Roos vind dit mooi, dus we hadden besloten om nog een dag langer te blijven.

Vanmorgen voor de verandering mijn rondje gedaan over de camping.
In het winkeltje wat lekkers gekocht en verder gewandeld. Heerlijk om dit te doen.

Terug kwam Roos al ut bed. Samen ontbeten en de beslissing genomen om toch vandaag naar huis te gaan. Dan kunnen we zondag nog bijkomen en voorbereiden op het weer gaan werken.

Ik ben begonnen met tassen inpakken en alles in de auto zetten. Roos heb de caravan schoon gemaakt. Ik heb de fietsen op de auto gezet en we waren klaar voor vertrek. Nog even afscheid genomen van onze lieve buren en overburen en daar gaan we dan. Naar huis.

Rond vier uur waren we thuis. De fietsen van de auto gehaald en alles naar boven gebracht. Ik ging patat halen en onderweg een hoosbui gekregen. Met de auto zag ik niets meer en dat vond ik gevaarlijk en ban van de weg afgegaan om even te parkeren tot er weer zicht was. Ik zag mijn voorganger en achterligger niet meer. Zo hard regende het.
Tot overmaat van ramp was het een nutteloze reis, want de cafetaria waar ik heen wou, was gesloten.

Dan maar bij een andere cafetaria en verder de avond lekker ontspannen doorgebracht.


vrijdag 23 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 28


Vrijdag 23 Augustus 2024.
De laatste dag op de camping.
Vanmorgen eerst naar de dienst geweest. Hier een geweldige aanraking gehad van de Heilige Geest.

We begonnen met aanbidding, die al diep ging. Ik word iedere keer zo emotioneel met de aanbidding hier op de Betteld. Wat is die goed en uit het hart van de aanbiddingsleiders. Deze laten zich ook echt leiden door de Geest en niet door hunzelf met lijstjes. 

Weer een goed woord van Gregory en na de studie ben ik naar voren gegaan om me te laten zalven. Terug op mijn plek heb ik iets bijzonders mogen ervaren/

Terug op mijn plek weer terug in aanbidding. En ineens voelde ik steken rondom mijn hart. Wat is dit dacht ik. Het was net alsof er met een operatiemes in mie werd gesneden. Mijn art eruit werd gehaald en er een nieuw hart werd terug geplaatst. Alles werd weer dichtgemaakt.
Het voelde alsof ik werd geopereerd. Ik was hier helemaal van onder de indruk. Een nieuw hart. Een hart gekregen van mijn Hemelse vader.

Een moment later samen met Roos naar het kruis gelopen en geknield voor het kruis.  God bedankt voor wat Hij doet in mijn leven en ook mijn nood en hulp aan Zijn voeten neer gelegd.

Terug op onze plaats weer in aanbidding. God danken voor alles. Toen kwam Gregory of hij mocht bidden voor ons. Verteld wat er was en waar we in staan en hij heeft gebeden. Hij zei dingen die hij niet kon weten over ons. Alles was zo raak. De Heilige Geest is hier zo aan het werk geweest.

NA de dienst naar de caravan en wat gegeten. Na het eten zijn we de banden van de auto op wezen pompen en wezen tanken in Duitsland. Op de terugweg de Annabelle Strong gekocht. Vijf planten voor in de border die gisteren is schoon gemaakt. Nu ziet het er weer netjes uit. De volgende keer de rest weer doen.

Roos heb pannenkoeken gebakken en we hebben heerlijk gegeten. Daarna weer naar de zaal voor het eindfeest.
En wat een feest was dat zeg.
Heerlijk feest gevierd met lofprijs en aanbidding. Gezien wat de kinderen hebben gedaan en geleerd en geluisterd wat de jongeren hebben gedaan deze week. En weer ene blok aanbidding en daar de bovenstaande foto gemaakt. Twee tiener meiden die bij elkaar in de armen hingen. Puur. Vriendschappen voor het leven. Wat een voorbeeld hoe de jongeren hier zijn voor de volwassenen.

Karim dankte voor iedereen die heb gediend. En daarna nog een mooi woord om mee te nemen naar huis.
Hanini - Hier ben ik.
Dat we geroepen zijn door God en dat we hierop mogen antwoorden. Hier ben ik Heer. Gelijk een lied in gedachte.
De band deed het nummer Hier is mijn hart en iedereen, jong en oud, ging naar voren om dit te zingen. Daarna was het nog een feestje en was het voorbij. Vakantie 2024.



donderdag 22 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 27




Donderdag 22 Augustus 2024.

Een rustig daagje. Vandaag de border voor de caravan schoon gemaakt. Ik mocht stekjes knippen van mijn maat om tegen het hek te plaatsen en alles klaar gemaakt voor de Annabelle Strong.

's Avonds lekker uit eten. Ons afscheid etentje van de vakantie.
Een nieuw restaurant voor ons Jaimy's steakhouse.
Een restaurant dat we vele jaren voorbij zijn gereden en nu onder onze aandacht kwam. In dit restaurant hebben we ons nieuwe stam restaurant gevonden. Hier gaan we nog vele jaren uit eten.


woensdag 21 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 26



Woensdag 21 Augustus 2024.

Vanmorgen weer een dienst. Ik ben na de aanbidding terug gegaan naar de caravan. Ik kreeg een migraine aanval. Spuit gezet en op bed gegaan.

Na een uurtje ging hij gelukkig zakken. Wat gegeten en we zijn gaan fietsen/ Naar Vorden. Een avontuur.
Op de heenweg dacht ik een leuke route via Google Maps te hebben, maar die ging over bospaadjes waar je met de fiets niet kon komen.
Een hoop modder, met moeite omheen kunnen lopen en een man vertelde ons, dat we teug naar de weg moesten gaan om in Vorden te komen. Gewoon recht toe recht aan. Over een stukje van 5 kilometer hebben we een uur gedaan.

Maar goed. We zijn in Vorden gekomen. Lekker gegeten daar ne op ons gemak weer terug gefietst. Dit was erg gezellig.

's Avonds zijn we naar de aanbidding avond geweest. Die was heel mooi. Eerste de diepte in en als afsluiter een paar lekkere nummers om los te komen en te vieren.

dinsdag 20 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 25



Dinsdag 20 Augustus 2024
Vanmorgen een rondje Betteld gelopen. Was lang geleden en lekker rustig. Nog een poosje op een bankje bij het meer gezeten. Even genieten van de rust en het uitzicht.

's Middags mijn kamer en de logeerkamer omgeruild. Nu heb ik iets meer ruimte en dat vind ik fijner.

's Avonds bij Karin en Gerrit, onze buren Chinees gourmet gegeten. Dat is gourmetten in bouillon. Erg lekker en erg gezellig. Mooie gesprekken en leuk om hun ook iets beter te leren kennen. Gisteren hebben ze een ballonvaart gedaan. Deze hadden ze vorig jaar van hun kinderen gekregen.

Rond tien uur waren we weer op ons plekje. Net op tijd voor de regen. Het kwam met bakken uit de lucht, maar wij zaten lekker droog.

maandag 19 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 24




Maandag 19 Augustus 2024.

Vanmorgen niet naar de dienst geweest. Deze hebben we later terug gekeken. Vandaag zijn we wezen wandelen bij Planken Wambuis. Een natuurgebied met mooie heide. Erg mooi en zelfs een wild varken gezien (zie foto).

zondag 18 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 23



Zondag 18 Augustus 2024.
Zondag eerst de dienst op tv gekeken.
Verder niet veel gedaan. Ik ben begonnen om het zwembad leeg te laten lopen. Wat een karwei is dat zeg, maar het is gelukt.

's Avonds naar de openingsdienst geweest. De laatste week.

zaterdag 17 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 22




Zaterdag 17 Augusts 2024.
Een dag met een gouden randje. Vanmorgen wakker geworden en even nieuws gekeken en bijbel gelezen. Langzaamaan wordt iedereen wakker, Janneke, Mathilde en Roos. Samen ontbeten en toen op pad. 

Naar het Hof van Eckbergen. 
Mijn verjaardagscadeau verzilveren. Midgetgolven.
Het was een leuke baan en erg gezellig. Ik mocht winnen.
Na het midgetgolven even wat gegeten en gedronken en toen nog een rondje over het dierenpark. Het is een leuk en gezellig park. Voor de kinderen echt geweldig. Er is binnen nog een grote speeltuin.
Dit vond Mathilde helemaal geweldig.
Ik mocht weer rijden in de Volvo. Wat een geweldige wagen is dit om in te rijden.

Onderweg nog even snel langs een kringloopwinkel en toen weer op weg naar de camping. Een erg leuke dag en ik heb genoten hiervan. Ook van de vele gesprekken over van alles en nog wat.

vrijdag 16 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 21



Vrijdag 16 Augustus 2024.

Vanmorgen naar de dienst geweest. Wat was dit mooi zeg.
Een dijk van een aanbidding en een diepe studie.
Wat ben ik blij en gezegend met deze week.
Met deze vakantie. Tot nu toe drie weken lang bijna niet van de camping geweest. Heerlijk mogen genieten van onze plek en tot rust mogen komen. 

Even mijn hoofd leegmaken na een pittig half jaar.
In Januari nog niet kunnen bedenken dat ik nu weer als magazijn medewerker mag werken. Bij een bedrijf waar ik alles vanaf nul mag opbouwen en er word zelfs de titel magazijnmeester gegeven aan wat ik doet. Ben gezegend met deze plek en hoop hier nog vele jaren te mogen werken.

Vanmiddag kwamen Janneke en Mathilde hier aan. Ze hebben hun spullen neergelegd en we zijn wat kringloop winkels af geweest. Erg gezellig. Ik heb een flinke stapel Suske en Wiske stripboeken gekocht. Gaat ze verder verzamelen zodat alle delen compleet zijn.

Roos heb pannenkoeken gebakken en daarna zijn we naar het slotfeest geweest. Sarah is in het zonnetje gezet omdat ze met zwangerschapsverlof gaat. Dank voor de aanbidding en hoe ze iedereen op het podium hun moment geeft en niet zelfverering doet.
Een zegen om zo te kunnen werken. En een zegen voor de vele mensen op de camping.

Na de dienst nog een spelletje met Mathilde gedaan. Was erg leuk, daarna gaan slapen.



donderdag 15 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 20



Donderdag niet veel gedaan. 
IN het dorp geweest voor boodschappen en verder niet veel gedaan.
Een beetje het huishouden gedaan.

Roos is met haar broer Fred wezen wandelen en toen ze terug kwamen heb ik hamburgers gemaakt.
Verder een rustig daagje gehad.

woensdag 14 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 19



Vanmorgen naar de dienst geweest. Was weer mooi en diep.

Vanmiddag niet veel gedaan, even gerust en gelezen.
IN de middag zijn we wezen eten in Halle. Was lekker en gezellig.

In de avond was het weer worshipnight.
Wat een diepe en mooie aanbidding was dit zeg.

dinsdag 13 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 18




Dinsdag 13 Augustus 2024.

Weer een warme dag. Niet veel gedaan.
In de ochtend snel boodschappen gedaan en nieuwe filterpatronen en chloor voor het zwembad gehaald. 

De rest van de dag in het zwembad gezeten, want het was te warm om iets anders te doen.

Begin van de avond kwam er een hele donkere en dreigende lucht aan. Alsof het gigantisch noodweer zou worden. 
Maar het viel mee. Wat onweer en regen.

maandag 12 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 17



Maandag 12 Augustus.

Een hele warme dag met temperaturen van 32 graden.
Vanmorgen in de dienst geweest. Deze was goed en scherp.
en nogmaals, wat een heerlijke aanbidding.

's Middags hebben we lekker in ons eigen zwembad gelegen. Heerlijk dat we dit hebben. Genieten we zo van. Zeker met deze temperaturen.

's Avonds zijn we op bezoek geweest bij vrienden.

Aan de bergbeek (4)



Vanmorgen nog een stuk geschilderd. Wat plekjes bijgewerkt, dit wil ik bijhouden nu. En nieuwe vakjes geschilderd. Je gaat steeds meer zien en wat ben ik blij met dit schilderij.

zondag 11 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 16



Zondag 11 Augustus 2024.

Toen ik vanmorgen wakker werd, tv gekeken. Hour of Power en een stukje marathon van de OS. SIfran Hassan heb gewonnen. Gouden plak zoveel voor Nederland.
Toen Roos wakker was hebben we ontbeten en de dienst van de Hervormde gemeente en van MozaĆÆek gekeken.

Na de diensten naar buiten gegaan en in het zwembad gelegen. Heerlijk met dit warme weer. Wat zijn we blij met het zwembad.

In de avond naar de dienst geweest. Die was fijn. Na afloop naar het meer om daar te aanbidden en te bidden dat het PFAS eruit gaat en dat er levend water voor in de plaats komt.

Weer op het Roggeveld koffie gedronken en in de veranda lekker een boekje gelezen.

zaterdag 10 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 15




Zaterdag 10 Augustus 2024.
Vandaag een heerlijke dag. Vanmorgen eerst gerelaxt. Ik heb een rondje gelopen en de auto opgehaald van de parkeerplaats.
Toen roos wakker werd, samen ontbeten.
Roos is gaan wandelen en ik heb het gras gemaaid en andere huishoudelijke taken gedaan.
Toen Ros thuiskwam een lekkere pan kippensoep gemaakt voor ons en 's avonds even bij onze lieve vrienden geweest.

In de middag toen ik elf klaar was met alles lekker in de hangmat gelegen. Een heerlijke plek hebben wij.


vrijdag 9 augustus 2024

Vakantie 2014 dag 14



Vrijdag 9 Augustus.
Vanmorgen naar de dienst geweest. Wat een geweldige en diepe aanbidding was het weer. Genieten dit.

In de middag rustig aan gedaan. Wat geschilderd en verder niet veel.

Vanavond was het slotfeest. Wat een feest was dit zeg. Heel veel getuigenissen, een kort woord en nog geweldige lofprijs.


donderdag 8 augustus 2024

Aan de bergbeek (3)

 

Vanavond weer lekker geschilderd. Een hoop kleine vakjes, maar groter en heel veel leuker dan de vakjes van de vlinders. Je ziet wat een diepte en veelzijdigheid van groen in de bomen komt. Het komt tot leven en dat vind ik mooi.

Vakantie 2024 dag 13

 

Donderdag 8 Augustus. Mijn zwager is vandaag jarig en gefeliciteerd via WhatsApp.
Ontbeten en Olympische spelen gekeken.
Daarna vandaag rustig aan gedaan. Gelezen, geschilderd.
Naar de winkel geweest.

's Avonds had Roos Chinese tomatensoep gemaakt. Die was lekker.
In de avond ook een was gedraaid. In de wasserette, omdat een van onze katten het vannacht nodig vond om op de bank te plassen.
Mijn broek zat eronder, dus die moest in de was.
De bank gelukkig schoon kunne krijgen met azijn.

Verder komen onze bloemen in de teilen uit. Ze zijn mooi.
Vanavond ver gegaan met schilderen, zie andere post van vandaag.

N=

woensdag 7 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 12

 


Woensdag 7 aug.
Een nieuwe dag in Gods aanwezigheid.
Vanmorgen bij de dienst geweest. Deze was weer mooi en bemoedigend. Wat ben ik blij met deze vakantie. Heerlijk in het woord bezigzijn en de aanwezigheid van de Heer op ieder moment opzoeken en ervaren.

Thuis gekomen wat gegeten en met Roos de dienst terug gekeken, ze had migraine, dus is niet mee geweest. Het weer was nu slecht. Regen, dus lekker in de caravan verblijven. Zo blij met deze caravan. Ales is er wat we nodig hebben en lekker de ruimte.

Ik heb geschilderd en gitaar gespeelt. Heerlijk. 
Op tijd heb ik het eten gemaakt en we hebben het opgegeten. Het weer was ondertussen weer opgeknapt, er was weer zon.

In de avond naar het Worship concert geweest. Wat was dit mooi.
De Heilige Geest waaide door de zaal heen. Christus was aanwezig in de zaal. Ieder nummer was raak. Op het einde in een moment van stilte zette de zaal uit zichzelf nummers in. Dit was zo krachtig.
Wat hier in deze zaal en ook op de camping gebeurt is echt mooi. God is waarlijk op deze camping. Hier gebeuren dingen die een niet Christen niet kan voorstellen. Levens veranderend deze plek.

Aan de bergbeek (2)



De eerste penseel streken zijn op het doek gezet. De eerste vakje ingekleurd. De eerste verf is opgedroogd.
Ik ben blij en nieuwsgierig hoe dit gaat worden.
Ik mag dikker de verf opzetten. Bij het avondmaal hield ik verf over, dus nu meer gebruiken. Kijken hoe het nu gaat en of ik ook tussen de vakjes minder wit heb. Dat alles beter tegen elkaar aan ligt. Ik ziet dat morgen bij daglicht, wat het resultaat is en daarmee aanpassen wat niet goed is. 

Er is al een bestemming voor dit schilderij. De slaapkamer.
Dus heel goed mijn best doen. 

Veel kijkplezier met dit project.

Aan de bergbeek (1)



Een nieuw schilderij is binnen. Een vijfluik.
Am wildbach heet het. Ik heb het opgezocht. Bergstroom.
Hier het voorbeeld hoe het moet worden en vanavond de eerste vakjes ingeschilderd.

De komende periode neem ik je mee in dit project.


dinsdag 6 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 11



Dinsdag. Bijgekomen van de zware dag gisteren met veel auto rijden.
Eerst een klein rondje gelopen om croissants en mijn nieuwe schilderij te halen.

Daarna thuis de pomp aangezet van het zwembad en alles in orde gemaakt voor weer een nieuwe dag op ons mooie plekje. Echt genieten en vakantie vieren.

Toen Roos wakker was eerst samen ontbeten en daarna naar de braderie op de camping. Gezellig. Daarna op het Roggeveld zwembroek aan en in het zewmbad liggen. Heerlijk met dit warme weer.

Vanavond eerst gegeten en daarna een rondje gelopen over de camping en een soft ijsje gegeten. Weer terug op oze plek koffie gedronken en onder genot van een wijntje begonnen aan een nieuw schilderij. Zie andere blogs.

maandag 5 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 10



Een drukke dag vandaag.
Vanmorgen eerst naar de dienst geweest. Heerlijk God aanbidden en een mooi woord van Eddie Bakker.

Na afloop even bij John de gitarist van de band wezen kijken hoe hij zijn spullen heb ingesteld. Hij heeft het een en ander laten zien en daarmee kan ik aan de slag, Vooral zelf zoeken naar wat ik mooi vind.

Bij het Roggeveld aangekomen snel wat gegeten en met de spullen van moeders naar de auto gelopen. Moeders moet weer naar huis. Eerst in Duitsland getankt (1,74) en shag voor het thuisfront gekocht en toen richting Ambacht voor mijn moeder.

Daarna in Sliedrecht Roos afgezet bij haar broer, die moest even wat doen daar en ik heb mijn line6 en Gretsch opgehaald. Kan ik daarmee aan de slag.

Onderweg wat gegeten bij de Goudrenet. Nooit meer daar. Het eten was heerlijk, maar de bediening super traag. Duurde mij te lang allemaal.
Negen uur waren we weer op het Roggeveld.
Nog wat gedronken en Olympische spelen gekeken (weer goud).

zondag 4 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 9



Zondag.
Eerste de diensten van Hour of power en MozaĆÆek gekeken. Toen naar buiten en lekker buiten gezeten. Het was heerlijk weer en dat is genieten.

In de namiddag alles gaan klaarzetten voor de BBQ. En de BBQ aangestoken. Heerlijk weer ervoor en het was ook heerlijk eten.
Gezellig met moeders en mijn lieve Roos.

Om 19.00 de gezinsdienst in de zaal bijgewoond.
Heerlijke aanbidding en inspirerende sprekers voor de komende week.
Dat word weer genieten.

IN de avond tv gekeken naar de Olympische spelen. Nederland gaat goed met de medailles.
Het haakwerkje voor de e-reader van Roos is ook klaar.


Avondmaal (20)



En hij is klaar.
Alle vakjes zijn geverfd.
Ben blij met het eindresultaat. Nu berg ik hem op in de doos en als we weer thuis zijn dan loop ik hem nog even na en dan vernis erover en inlijsten.
Als dat zover is, dan laat ik het wel zien.

zaterdag 3 augustus 2024

Avondmaal (19)



Weer een stuk verder. Het einde is in zicht. Terwijl ik dit schrijf ben ik al klaar , alleen de blog moet ik nog bijwerken. 
Het is veel werk en ik ben tevreden met het resultaat.

Vakantie 2024 dag 8

 

Vandaag relaxed gedaan. 
Uit bed eerst gegeten en gekletst met moeders. Koffie gedronken en begonnen met haken. een hoesje voor de e-reader van Roos.

Toen Roos uit bed was gegeten en boodschappenlijstje gemaakt. Samen met moeders de boodschappen gedaan. Een plantenbakje gekregen van haar. Staat leuk op het bistro tafeltje op de veranda.

Het gras bij de buren (is bij de ene chalet wel groener en bij de andere niet) gemaaid. Tussen de wissel van huurders door. 

Verder in de hangmat gelegen en niets gedaan.
Moeders had bami gemaakt. Was weer lekker.

Ik zal de blogs over het avondmaal later maken.
Fijne avond en tot morgen.



vrijdag 2 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 7



Het weer was weer lekker. Vanmorgen eerst naar de dienst geweest en daarna lekker in mijn zwembad gelegen.

Rond een uur of vier kwamen mijn lieve vrouw en mijn moeder ook op de camping. Helpen met uitladen en daarna lekker vakantie vieren.

Gegeten, lekker eten door ma klaargemaakt. Krieltjes met spekbonen en slavinkje. Heerlijk.

Daarna in de zaal geweest voor het slotfeest. Heerlijke aanbidding en getuigenissen.

Thuis gekomen het schilderij afgemaakt. Die is nu klaar . Alleen nog wat plekjes bijwerken en als we weer op de Sperwerstraat zijn, dan vernissen en een lijst eromheen.

donderdag 1 augustus 2024

Vakantie 2024 dag 6



Vandaag een iets andere dag. Er is regen.
Vanmorgen was het nog lekker weer en ben ik in het dorp wat boodschapjes wezen halen. Terug heb ik bij de receptie een tweede deel van mijn bestelling opgehaald. Een hoes voor over het zwembad.
NU kan er geen vuil inkomen en ziet er beter uit dan een afdekzeil van de bouwmarkt.

Rond half een begon het met regenen. IN de caravan is het nu lekker koel en in de veranda ook. De katten liggen buiten en ik heb het huishouden gedaan. Ziet alles er weer netjes uit.

Aangezien het weer voorlopig niet verander, blijf ik lekker in de caravan. Boekje lezen, schilderen aan het avondmaal, tekenen, muziek maken. Heb genoeg te doen. Ik verveel me niet hier.