zondag 10 september 2023

Vakantie 2023 dag 22

Zaterdag.
et gaat opschieten met de vakantie, jammer genoeg. Zou hier nog wel veel en veel langer willen blijven. Maar maandag staat er weer werk te wachten. Maar we hebben nog een aantal mooie weekenden gepland op het Roggeveld.
Vanmorgen weer op tijd eruit. IK ging kijken bij een tuinmeubel outlet voor kuipstoelen en een kleine ronde tafel. Voor als het in de avond lekker relaxen is in de zon voor ons plekje. Dan kunnen we makkelijk stoelen pakken en daar zitten. Geen gesleep met de zware tuinmeubels.
Niets gevonden, wel leuke prijsjes voor heerlijke lounchesets, maar daar ging ik niet voor.
Uiteindelijk bij de praxis geslaagd voor twee aluminium klapstoelen. Lekker licht en prima om zo mee te nemen. Alleen geen tafel, maar dat komt wel een keer.
In de middag weer lekker naar het meer gegaan en genieten van het water. Lekker zwemmen en zonnen. Heb een lekker kleurtje gekregen ondertussen. We hebben hier de afgelopen week genoten. Het prachtige mooie weer met 30 graden. We hebben de planning omgegooid met wat we wilden doen. We zouden eigenlijk gaan fietsen en wandelen, maar met deze warmte is dat niet te doen, dus heel veel gezwommen in het meer.
Onze laatste avond van de vakantie op het Roggeveld. Patat gehaald en opgegeten in de partytent. Daarna in de veranda koffie gedronken met een gebakje en heerlijk zitten lezen. De katten hebben het de afgelopen drie weken ook naar hun zin gehad. Die zijn bijna de hele vakantie buiten geweest. Ook zij vinden dit een fijne plek. Ziet het aan ze. Heerlijk ontspannen. Aan Jordy ziet ik het helemaal. Die is zo relaxed hier en op zijn gemak.

Morgen opruimen en de auto inladen en dan terug naar het drukke westen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten