zondag 10 september 2023

Vakantie 2023 dag 23


Het is voor bij. We kunnen terugkijken op een fijne vakantie. Even tot rust komen en niets moeten. Nieuwe mensen ontmoet. Leuke en indrukwekkende plekken bezocht. In de eerste week nog heerlijke aanbidding en diensten meegemaakt. Gefietst, gewandeld, gezwommen. Kortom heerlijk ontspannen.

Vandaag staat in het teken van opruimen, inpakken, auto laden en naar huis rijden.
Daar alles weer uitladen en opruimen.

Vanmorgen nog even voor de laatste keer een rondje camping gelopen. Ik vind dat heerlijk zo in de vroegte. Het ontwaken van de mensen die er zijn aanschouwen. De vroege zonnestralen op mijn lichaam voelen. Even genieten van de rust.

Nog even een bakje koffie gedronken bij de buren om afscheid te nemen en rond drie uur zijn we naar huis gereden. De reis ging goed. Nog even een tussenstop bij een vriendin van ons om iets af te geven en  direct naar huis.

Nu zijn we thuis. Alle tassen opgeruimd en de fietsen en fietsendrager staan weer in de schuur. De katten zijn weer los in de flat en moeten even bijkomen en wij. We zijn moe van de reis , maar enorm uitgerust van de vakantie. Op naar een nieuw werkjaar en seizoen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten