vrijdag 23 februari 2024

54/366

 


Het was vandaag een frisse dag buiten. Afgelopen nacht heeft het best hard gewaaid, gestormd. Merkte het gisterenavond thuis doordat de wind volop het balkon stond en dat hoor je dan.

Vandaag weer een leuke dag op de wagen. Volgend de planning hadden we niet veel te doen vandaag en zouden we op tijd terug op het DC kunnen zijn. Dus we deden het rustig aan.

We zaten in de omgeving Leerdam. Een aantal adressen in Leerdam zelf een adres in Asperen en in Heukelum. Op het eerste adres zaten we in de zelfde straat als waar een nichtje van ons woont. Verder een aantal adressen in het centrum, wat daar best wel smal is. Maar alles is gelukt.

In Asperen een mooi huis waar we spullen op moesten halen en aardige mensen. En in Heukelum was het tijd voor een bakje koffie die we kregen aangeboden. Mooie gesprekken ook altijd als we ergens koffie drinken. Dan hoor je het verhaal achter de mensen waar je iets brengt of haalt. Heel mooi en dan ga je (als ik voor mezelf spreekt) met een goed gevoel weer op pad. Hier doe ik het voor. De mensen helpen.

Rond half twee waren we terug op het DC en we kregen (gelukkig voor de tijd) nog een spoedje. We konden met een stoel richting Culemborg. Een adres waar we gisteren ook waren geweest. Er was iets niet goed aan de stoel. Mevrouw was ook best een zeurpiet, maar we begrepen haar omstandigheden en hebben daar dan ook het probleem opgelost en de nieuwe stoel weer mee terug genomen, want hier zou mevrouw niet in passen. Wel het verhaal van deze vrouw aangehoord en haar oplossingen gegeven om misschien een stoel te kopen. Kost duur, maar deze zou dan naar wens van haar aangepast kunnen worden, aangezien wij afhankelijk zijn van wat we in ons DC hebben staan. 

Uiteindelijk om vier uur terug dus de werkdag was vol.
Naar huis en thuis was ik erg moe. Bijna de hele avond op de bank gelegen. Mijn energie is wel laag merk ik dus even vitamines gaan slikken om energie op te bouwen.. Ook door de nieuwe manier van werken voor mij. Minder lichamelijk en meer met het hoofd.  Maar dat komt wel goed.

Nu lekker weekend houden en thuis het een en ander doen. Volgende maand komen ze nieuwe radiatoren plaatsen voor het warmtenet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten